top of page
bannerforside.jpg

Sommer udsalg! spar 20-50% på et stort udvalg af kjoler i butikken

Jeg ved hvor meget det betyder for bruden, at hun finder den helt rigtige kjole til den store dag. Hos mig vil du opleve en venlig, opmærksom og professionel tilgang, med øje for detaljen.

Book en prøvning via hjemmesiden, eller skriv til mig på facebook eller instagram. Jeg er meget fleksibel med tider, så vi finder helt sikkert et tidspunkt der passer dig.

Jeg anbefaler at du booker i god tid, gerne 6-8 måneder inden bryllup. Jeg har plads til at du kan tage op til 5 gæster med til din prøvning.

 

Jeg sætter typisk 2 timer af til en prøvning, og der bliver serveret bobler med lidt sødt til, for dig og dine gæster.

Butikken er centralt placeret i Horsens, med gå afstand til Danmarks bredeste gågade. Bag butikken er der nogen få parkeringspladser som der benyttes gratis, ved at registrering i butikken.

kundested.jpg
A7400752.jpg

Anna Karen Björnsdóttir

Jeg er uddannet skrædder i 2009, hos EUC syd i Sønderborg. De sidste 12 år har jeg arbejdet i brudekjole butikker, med vejledning, tilretning og design. Jeg har også syet enkelte brudekjoler helt fra bunden.

Med mine skrædderfærdigheder, og erfaring i brudebranchen kan du være helt tryg ved mig. Jeg sørger for at du finder den helt rigtige kjole til din store dag, og at den sidder perfekt.

For ikke så længe siden var det mig der stod overfor de mange beslutninger, og planlægning der skal til for at holde et bryllup. Sidste år i september blev jeg selv gift, så processen omkring valg af brudekjolen er helt frisk i min erindring.

Oprindeligt er jeg fra Island, og har boet i Danmark siden 1996, så jeg taler flydende dansk. Jeg går meget ind for forskellighed, og pladsen til at tænke udenfor rammerne.

Følg med på instagram

Butikken

Allégade 1A st. tv.

8700 Horsens

Åbningstider

Butikken er åben efter aftale.

Parkering

Det er muligt at parkere bag butikken. Ellers er der p-huset Rædersgade 9, 8700 Horsens 

bottom of page